måndag 8 april 2013

Autism med svår oro och ångest kan dämpas med hjälp av Anpassad Djupmassage


Behandlingsresultat vid Anpassad Djupmassage

Häromdagen kom ett mail från en kollega, som bara ville berätta att den ungdom med symptom som i dag räknas in under svår autism (ASD), vars mamma jag givit råd till några dagar innan, uttryckt att hon var så tacksam för all hjälp hon fått. Hon hade kramat om min kollega, medan tårarna rann, och berättat hur jag hade visat henne hur man kan göra för att lugna. Mamman var förundrad över att något så enkelt gav en så god effekt! 

Vad var det jag informerat mamman om?


Jag hade endast informerat mamman om att hennes barns oro, ångest och svåra avvikande beteenden med största sannolikhet kan bero på störningarinom området känsel, Human Haptic Perception – störningar som uppstår tack vare de opioida peptider, andra gifter och brister som vi i dag omger/ger våra barn och ungdomar. Jag berättade att huvudaktören, med största sannolikhet, är de opioida peptider som bildas vid en proteinintolerans mot mjölk-, mjöl- och sojaprodukter – något som orsakar irritation och obalans i tarmen, vilket i sin tur orsakar obalans i biokemin och bland annat en svullen hjärna som känns som inlindad i bomull.


Föräldrarna berättade att de redan hade påbörjat en förändring av kosten, men inte fullt ut utan tagit ”ett steg i taget” och definitivt inte till 100 procent. Svåra symptom från de opioida peptiderna, som barn kan få i sig genom att ”bara smaka en bit” i kombination med alla de mediciner barnet nu fått under några år gav, för mig, märkbara symptom på förgiftning – av psykiatrin kallad vid namn som svår oro och psykos.
Det visade sig att under dagen hade både en bit av rulltårta och en bit av gluten-smörgås slunkit in i munnen. Visserligen hade ungdomen fått spotta ut det men vid svår intolerans kan det ge en mycket negativ effekt på biokemin - en obalans som avspeglar sig i beteendet!


Jag informerade sedan mamman om att det de just nu kan göra, vid svår oro, är att ge sitt barn, nu närmare 16 år, Anpassad Djupmassage. Jag visade henne hur och berättade om varför samtidigt som jag informerade om att man vid svår oro, för att dämpa ångest och behov av att banka och slå, på ett mycket enkelt sätt kan använda sig av det ”sjungande eller pratsamma bolltäcket”. Det var det bolltäcket mamman hade använt sig av!

Orsak till acne och mörk hud under/runt ögonen
Acne och/eller mörk hud runt ögonen skvallrar oftast om att ditt barn är intolerant mot mjölk - precis som oro och ångest samt andra så kallade neuropsykiatriska symptom skvallrar om att! Se gärna filmen som jag nämner här nedanför!

Orsak till oro och ångest
Kombinationen, att inte känna in sin kropp och den egna rörelsen ordentligt pga av att de opioida peptiderna "bedövar systemet" - jämför med alkohol, morfin, andra droger eller då du bedövats vid tandläkarbesök eller domnat bort i ditt ben etc. - och den coctail-effekt opioida effekter kan få tillsammans med vissa mediciner, kan bidra till en enorm utveckling av oro och ångest! Ju svårare proteinintolerans desto svårare ångest! Se gärna filmen om "MAT?"

Orsaker till behov av att banka och slå
Behov av att banka och slå samt ta alldeles för hårt i saker och om andra personer beror ofta på att barnet/ungdomen har en nedsatt förmåga känna in den egna kroppen och den egna rörelsen - således den obalans i biokemin som uppstår av de opioida peptiderna, andra gifter och brister stör den här funktionen.


Jag blir glad över att enkla små råd och tips kan ge barn och unga med föräldrar ökad livskvalitet, ökad glädje!